Innehållsproduktion

Unikt innehåll
lyfter ditt varumärke

Kunder är människor och människor vill ha relevant, betydelsefullt innehåll. Det är här content marketing kommer in. Vi skapar kommunikation som berör, bygger relationer och genererar leads.

Flera personer i en workshop

Rätt budskap, på rätt plats, vid rätt tidpunkt

Bra, relevant innehåll attraherar dem du vill nå. Vi har kompetens inom konceptuell, varumärkesstärkande och målgruppsanpassad innehållsproduktion. Våra copywriters, kreatörer och webbredaktörer ser till att rätt budskap levereras på rätt plats vid rätt tidpunkt, och riktigt snyggt paketerat.

En man och en kvinna som sitter i soffan och skrattar

Vi är relationsbyggare

Fingret i vädret fungerar inte. Särskilt inte när det finns andra företag som slåss om kundernas uppmärksamhet. För att lyckas med din kommunikation krävs grundlig målgruppskännedom, en tydlig content-strategi och förmågan att säga det man vill ha sagt på ett sätt som engagerar. Hos oss på KAN får du hjälp att skapa innehåll som är tydligt, attraktivt och förtroendeingivande.

Vi löser dina problem tillsammans

Har du fortfarande inte fått upp det där blogginlägget som planerades förra månaden? Börjar listan med uppdateringar för din hemsida bli lång? Med erfarenhet från flera olika branscher kan vi hjälpa dig med innehållsproduktion.  Vi erbjuder även möjligheten att “Rent a friend”, som innebär att hyra in en av våra konsulter på plats hos dig, närmare din affär.

Läs mer om Vårt erbjudande “rent a friend”

Kontakta oss