Region SkåneBättre hälsa för fler

Trädgårdsfest med glada människor, vimplar, uppblåsbara pooler och stor uppblåsbar flamingo. Spela video.

Region Skånes uppdrag är att arbeta för hälsa, hållbarhet och tillväxt i Skåne. Och har ansvar för vård och hälsa, kollektivtrafik, utveckling av näringsliv, kultur, infrastruktur, samhällsplanering och miljö- och klimatfrågor i Skåne.

The work we create

Art DirectionCopywritingFilmSocial mediaStrategy

Person hoppar över bergsklyfta i motljus.

Regional utveckling

Ett av våra större åtaganden är ett fast samarbete med Avdelningen för regional utveckling. Här fungerar KAN som både strategisk och operativ partner. Vi arbetar nära Koncernstab Kommunikation på Region Skåne med en gemensam planering, veckovisa avstämningsmöten och ett stort antal, löpande kampanjer. Vi har till exempel gjort kommunikation om erosionsskydd av Skånes kuster, hur Skånes kommuner kan samarbete över infrastrukturplanering och mycket annat.

Jag har ett mycket nära samarbete med KAN och uppskattar att de på djupet förstår min verklighet och mina behov. Hos KAN får jag både långsiktigt strategiskt stöd av seniora konsulter och snabba kommunikationsinsatser när det brinner i knutarna. Det är en stor fördel att de har alla resurser samlade under ett och samma tak.”

Jessica Schale

Koncernstab Kommunikation / Region Skåne

Två kvinnor och en man som skrattar.

Cykelvägar

Inom ramen för regional utveckling har vi tagit fram en stor kampanj för att marknadsföra befintliga och nya cykelvägar i Skåne under 2019 och 2020. Kampanjen syftar till att få fler att använda cykelvägarna, men också att inspirera kommunerna till fortsatt arbete för ökad cykling. Kampanjen omfattar bland annat sociala medier, stortavlor, annonser, invigningsevent samt always-on-content för sociala medier.

Trycksak folder med kvinna som skrattar och grafik.

Invest in Skåne – global kampanj för datorspelsindustrin

Tillsammans med Invest in Skåne har vi tagit fram en kampanj för att attrahera den globala datorspelsindustrin till Öresundsregionen. Här gjorde vi budskapsstrategier, en 60-sekunders kampanjfilm samt content till Greater Copenhagens kampanjsida. Avsändare för kampanjen var Greater Copenhagen.

 

 

Vill du veta mer? Kontakta mig.

Malin Scholander, Account Manager. Porträtt.
Malin Scholander
Account Manager