Rent a friendLyft ditt inhouseteam med KAN-kompetens

Känns det som att ditt inhouseteam saknar något? Kanske en användarfokuserad UX-designer, en kanaloberoende content producer, en analyserande SEO-expert, en stilsäker formgivare eller en erfaren utvecklare?

KANs logotyp animerad.

Vi löser dina problem tillsammans

Att hyra in en konsult från oss på KAN är ett resurseffektivt, säkert och smart sätt att lösa kompetensbehovet, för stunden eller mer långsiktigt. Vi förstärker ditt team med precis rätt kompetens, precis så länge du behöver den. Specificera ditt behov nedan så kontaktar vi dig. En förfrågan är inte bindande.

Kontakta oss

 

En konsult som jobbat som grafisk designer hos en kund.

Hur funkar det?

Tillsammans skapar vi en kravprofil och matchar med rätt KAN-kompetens för uppdraget. Självklart håller vi löpande kontakt med dig och vår konsult för att säkra kvaliteten genom hela uppdraget, och utvärderar när jobbet är gjort.

Vilka kompetenser efterfrågas mest?

  • Front-end utvecklare
  • UX-designer
  • Content manager
  • Copywriter
  • Grafisk formgivare
  • Digital analytiker
    VÅRA TEAMS & ROLLER
Rörlig grafik med texten Working with friends.

Working with friends

Det här är vårt mantra på KAN. Något vi jobbar efter, varje dag. Det betyder att vi ser våra kunder som vänner som vi arbetar med för att nå gemensamma mål. Oavsett om arbetet sker hos oss eller på plats hos er.

När man sitter på plats hos kunden fokuserar man på att hitta lösningar snabbare.”

Jessica

Art Director inhouse på Elfa

Win-win-upplägg för kunder och konsulter

ADn Jessica Broman har suttit på plats hos Elfas marknadsavdelning en längre period. Front-end utvecklaren Jonas Brolin Hjortsberg har senaste tiden förstärkt E.ONs inhouseteam. Både ser tydliga fördelar med att jobba närmare sina kunder.

JONAS & JESSICA BERÄTTAR

Att ha Jessica hos oss har gjort informationsvägarna korta och effektiva. Spetskompetens på plats ger en värdefull dynamik.”

Anders Andrén Dorselius

E-Commerce and Digital Development responsible på Elfa

Varför KAN?

Våra konsulter har erfarenhet från en mängd branscher. Det betyder att vi kan ta med oss insikter in i er organisation och ge er ett nyttigt utifrånperspektiv. Samtidigt kommer vi närmare uppdraget och lär känna företaget och affären på djupet.

En utvecklare vid sin dator.

Vi har ett nära samarbete med KAN, och att dessutom kunna ha en av deras utvecklare inhouse gör arbetet ännu mer effektivt.”

Helena Ohlsson

Project Manager Digital och UX på E.ON

Vill du veta mer? Kontakta mig.

Emma Bergkvist
Account Manager