Vi utvecklar din affär i en digital värld

Som din digitala partner är vårt uppdrag att förstå din affär och få den att växa. Vi skapar affärsmöjligheter för globala och lokala varumärken som vill mer, alltid med kundernas behov som högsta prioritet.

tre kollegor som skrattar i möte

Din fullservicebyrå

Vi är en fullservicebyrå med hjärtat i det digitala som erbjuder expertis och effektiva lösningar inom kommunikationsområdets alla delar. För oss är det tydligt: Allt vi gör utgår från att möta dina kunders behov och generera nytta för din affär. 

Vi jobbar efter devisen Working with friends, som innebär att vi har roligt tillsammans på jobbet och med våra kunder. För att vårt samarbete ska bli så bra som möjligt hoppas vi att du delar vår syn på saken.

 

LETAR DU NY BYRÅ?

Digital kommunikationsbyrå sedan 2005

KAN var från början en digitalbyrå med fokus på webbutveckling. Den delen lever i allra högsta grad kvar, men idag är vårt erbjudande utökat. Vi fungerar som digital partner och täcker den stora helheten inom digital service.

Våra specialister hjälper dig med allt från varumärkesstrategi, kommunikationskoncept, webbdesign, content marketing, filmproduktion och visualisering till SEO, digital annonsering, webbanalys och mätning. 

Vi hjälper dig med:

Stärk ditt inhouse-team med en konsult från oss

Med vårt erbjudande “Rent a friend” erbjuder vi alla våra kompetenser för projekt på plats hos dig, närmare din affär. Ett smart och säkert sätt att lösa ditt kompetensbehov, på kort eller lång sikt. 

Rent a friend

två tjejer skrattar i ett möte
våra kontor

Kontakta oss

Niclas Ek, Account Manager & Sales. Porträtt.

Niclas Ek

Sales Manager Malmö

Maila mig / 070-495 82 00

Fredrik Colling, Regional Manager Sthlm

Fredrik Colling

Sales Manager Stockholm

Maila mig / 070-624 80 62