Digital marknadsföring

Nå ut i
alla kanaler

Digital marknadsföring gör det möjligt att verkligen nå rätt personer, och därmed öka tillväxten. Med datadrivna insatser, slagkraftig annonsering och sökmotoroptimerat innehåll ser vi till att du når fram till dina kunder – oavsett var de befinner sig.

flera personer arbetar i ett rum med datorer

Skapa digital framgång

Många företag slåss om samma kunder. För att nå igenom bruset krävs genomtänkta strategier och innehåll som greppar tag om er målgrupp. Utifrån dina affärsmål hjälper vi dig att optimera ditt företags digitala marknadsstrategi. Ökad varumärkeskännedom, fler leads eller maximerad försäljning? Du bestämmer.

en man sitter med sin dator i soffan

Rätt upplägg för dig

Digital marknadsföring är brett. Här finns många kanaler och verktyg att använda sig av, och det är inte alltid enkelt för dig att veta vad som passar ditt företag bäst. Med vår erfarenhet, målgruppsanalys och kanalstrategi ser vi till att både befintliga och nya kunder möter er i de kanaler de regelbundet befinner sig. Sedan analyserar och utvärderar vi vilka insatser som ger mest effekt, så att vi kan lägga ytterligare fokus på det som bidrar till dina mål.

Vi löser dina problem tillsammans

Att hyra in en konsult från oss på KAN är ett resurseffektivt, säkert och smart sätt att lösa kompetensbehovet, för stunden eller mer långsiktigt. Vi förstärker ditt team med precis rätt kompetens, precis så länge du behöver den. 

Läs mer om Vårt erbjudande “rent a friend”

Kontakta oss