SBSCSveriges ledande certifieringsorgan för brand och säkerhet

En brandman som släcker en brand

SBSC certifierar företag, privatpersoner, produkter och system inom brand och säkerhet. Genom att utfärda certifikat ser de till att alla lagar och krav följs. Detta främjar säkerhet, trygghet och lösningar som räddar både liv och egendom.

The work we create

Art DirectionCopywritingUXVisual designWebsite

SBSCs nya varumärkesfärger

Flera målgrupper med olika behov och varierande kunskap

SBSC hade behovet av en webbplats som förenklar något komplext, förmedlar nyttan med vad de gör och ger besökarna mer än vad den tidigare sajten gjorde. Förutom närmare hundra certifieringar som behövde presenteras tydligare, fanns (och finns) en sökfunktion med stor mängd data som behövde ses över funktionellt och visuellt. Den nya webbplatsen behövde även integreras och fungera med andra viktiga system.

SBSC bad om en modern och lättnavigerad webbplats som möter kundernas önskemål. Vi började därför arbetet med att djupdyka i deras målgrupper. Tillsammans tog vi fram tydliga personas och undersökte vad de vill göra, veta och känna på den nya webbplatsen.

Illustration av SBSCs nya hemsida i mobil version
Skiss av SBSCs nya webbdesign

Resultatet?

Moderniserat, visualiserat och kundfokuserat

Projektet kom att involvera alla våra kompetensområden – strategi, design, copy, utveckling, SEO och digital marknadsföring. Vi arbetade igenom grafisk profil och tonalitet och tog fram en ny struktur och nya funktioner. Och en helt ny visuell identitet.

Idag fylls webbplatsen av tydliga flöden, animerade videor och texter som ger besökarna en tydligare bild av allt vad certifiering innebär. Och den stora sökfunktionen har fått en makeover. Trots alla unika sidor och den stora mängden data som presenteras är sajten, med hjälp av toppmodern hosting och vårt nyutvecklade wordpress-tema, fortfarande snabb.

Men arbetet slutar inte där. Tillsammans med SBSC arbetar vi löpande med vidareutveckling, digital marknadsföring och ett och annat tryckt material.

SBSC's nya webbdesign

VILL DU VETA MER? Kontakta mig.

Fredrik Colling, Regional Manager Sthlm
Fredrik Colling
Regional Manager Sthlm