Guldkorn med hemesterkänslaEtt axplock av lösningar och kommunikation vi hjälpt våra kunder paketera

Vi kan inte låta bli att längta lite extra till semestern när vi blickar igenom några projekt som vi arbetat med den sista tiden. Cykling på vackra skånska cykelvägar, bekymmersfritt husbilsliv, avkoppling på hotell med guldkant, vandring i de svenska fjällen. Här är ett axplock av semesterdoftande lösningar och kommunikation vi hjälpt våra kunder paketera.

Frihet på hjul med Bengt i Örkelljunga

Naturnära upplevelser har fått ett rejält uppsving de senaste åren, och intresset letar sig ner i åldrarna. Bengt i Örkelljunga, en av de största husvagns- och husbilsåterförsäljarna i Sverige, frågade oss om vi i en varumärkesfilm kunde fånga både friheten på hjul och gemenskapen på familjeföretaget som funnits och varit ett landmärke i Örkelljunga i över 50 år. Ett fantastiskt roligt uppdrag som nog lämnat en och annan KAN:are med ett sug att bli husbilsägare. Det färdiga resultatet kommer ni kunna se inom kort!

Sommar på Idre Fjäll

De flesta tänker nog på vinter när de hör ordet ’fjäll’. Men fjällen är lika fantastiska på sommaren. Vi har under senaste året tagit fram Idre Fjälls nya sajt som ska inspirera och göra det enkelt för kunden att planera och boka hela sin fjällsemester, på vintern som på sommaren. Efter våra egna besök uppe hos Idre Fjäll kan vi starkt rekommendera att åka dit för att cykla, vandra och njuta av helt makalös natur.

Cykelsemester i Skåne

Cykelvägsnätet i Skåne växer hela tiden med nya, säkrare och snabbare leder. Man kan faktiskt ganska enkelt ta sig runt i hela Skåne på sadel. Förra året tog vi fram en stor kampanj för Region Skåne som ska inspirera både invånare att cykla mer och kommuner att öka cyklingen. Bland annat genom att lyfta de oväntade positiva effekter cyklingen har för hälsan. Kampanjen rullar fortfarande brett i flera kanaler, och vi har producerat flera nya filmer som ska inspirera fler att välja cykeln i sommar – perfekt inför stundande Skåne-semestrar.

En plats för livsnjutare

Även om det var ett tag sedan vi skapade webbplatserna för Grams tre hotell – Hotel Skansen, Torekov Hotell och Hotell Riviera – kan vi inte låta bli att drömma oss bort till den vackra Bjärehalvön. Pittoreska miljöer och grönskande natur, dramatiska bergsluttningar och milsvid havsutsikt… Då var uppdraget att positionera de tre hotellen med tydliga identiteter, bygga hotellens webbplatser och fylla dem med rätt innehåll. Nu sköter vi driften av webbplatserna och ser till att de uppdateras som de ska. Och ser fram emot minst en tur till denna magiska plats i sommar.

Ge din kommunikation en knuff i sommar

En sajt med bättre konvertering? Engagerande innehåll i dina sociala medier? Eller en varumärkeshöjande film? Hör av dig så ser vi tillsammans till att hitta lösningen som passar ditt varumärke bäst.

Vill du veta mer? Kontakta mig.

Ann Gacek, Account Manager KAN. Porträtt.
Ann Gacek
Account Manager