Nu fortsätter tillväxtresan i StockholmVi förvärvar digitalbyrån Dazy

En bild av byggnader på Södermalm i Stockholm

I fjor förvärvade vi den prisbelönta byrån Winston och etablerade ett kontor i Stockholm, nu tar vi ytterligare ett kliv på tillväxtresan. Den Stockholmsbaserade byrån Dazy blir nu en del av KAN och vår närvaro i Stockholm förstärks med Dazys 30 talanger.

Sedan KAN grundades i Malmö för 17 år sen har vi konstant vuxit och utvecklats till en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. För att ytterligare stärka vår position på den svenska marknaden förvärvar vi nu digitalbyrån Dazy som grundades 2008. Deras erbjudande innefattar varumärkesutveckling, digital strategi, app-/ webbutveckling, UX/UI-design, innehållsproduktion och digital marknadsföring. Dazy är dessutom Hubspot Platinum Partner, vilket är en av världens snabbast växande CRM och martech-plattformar.

”Att vi växer i Stockholm ligger helt i linje med vår affärsplan och vår strategi: att vara en utmanare på den nordiska marknaden med stabila, långsiktiga samarbeten med våra kunder. Dazys kompetens kompletterar vår på ett jättebra sätt, och jag är övertygad om att vi hittat helt rätt partner för att lyckas i Stockholm” säger Per Harrysson, VD för KAN.

Nu är vi 150+ talanger

I och med sammanslagningen breddar vi vårt erbjudande ytterligare med bland annat CRM, marketing automation och inbound marketing. Vi har nu sammanlagt cirka 150 medarbetare och erbjuder expertis inom strategi, kundupplevelser, UX-design, teknisk utveckling. I samband med förvärvet byter Dazy namn till KAN och ledning, medarbetare, kunder och erbjudande följer med in i den nya organisationen.

”Vi har inte aktivt sökt efter en partner, men varit öppna för möjligheten att gå samman med ett annat bolag under förutsättning att det är en riktigt bra match där ett plus ett blir tre. KAN har gjort en fantastisk resa. Få byråer klarar av att gå från liten till stor, men KAN har gjort det med bibehållen lönsamhet, samtidigt som de inte har kompromissat med att det ska vara roligt på jobbet. Hela upplägget för sammanslagningen, där vi får vara loket i KANs Stockholmssatsning, är något vi verkligen går igång på och triggas av” säger Fredrik Colling, VD för Dazy.

KAN flyttar in

Sammanslagningen är redan igång och under sensommaren flyttar KANs medarbetare in i Dazys lokal på Västgötagatan 7. Tillsammans blir vi drygt 40 personer som bildar KANs Stockholmskontor. Flytten till det nya kontoret blir startskottet för satsningen och vi blir nu en ännu starkare partner för både nationella och internationella uppdragsgivare.

”KAN vill vara en human, pålitlig och jordnära byrå. Vi tror på att bygga äkta relationer, både med våra kunder och internt, som bygger på ärlighet, glädje och raka puckar. Den inställningen kallar vi Working with friends och den har varit en framgångsfaktor för oss genom åren”, menar Per Harrysson.

Vill du veta mer? Kontakta mig.

Per Harrysson, Managing Director. Porträtt.
Per Harrysson
Managing Director