Dubbelvinst för KANÅrets Byrå 2021

”Lång erfarenhet och bred kunskap”, ”Utmärkta leveranser i varje jobb” och ”De är alltid ödmjuka, flexibla och nytänkande” är bara några av de kommentarer våra nöjda kunder gett oss och åter igen hamnade vi på prispallen i Årets byrå, överst dessutom. Och denna gång inte bara en, utan två gånger.

Dubbelvinst för KAN

Regis årliga byråstudie omfattas av intervjuer med över 2000 köpare av kommunikationstjänster och det som ligger till grund för vinsterna är NKI (nöjd kund index) inom 14 kategorier. Det var totalt 69 byråer som tävlade i Årets byrå i olika kategorier och i kategorin Digitalbyråer 50+ MKR kom vi på förstaplats. Men i år blev det dubbelvinst för KAN då även f.d. Winston (numera KANs Stockholmskontor, läs mer om detta här) fick första pris inom kategorin Digitalbyråer 6-25 MKR.

Utifrån KANs rapport från Årets Byrå kan vi se att våra kunder är speciellt nöjda med vår kunskap om varumärken, strategiska kompetens, vår digitala kompetens, projektledning och vårt engagemang. Och enligt rapporten har vi också presterat bättre det senaste året än genomsnittet i branschen. ”Ett av våra mål är att bygga långsiktiga relationer, och vi tackar ödmjukt kunderna för deras goda omdömen om oss. Working with friends är ett vinnande koncept som vi jobbat med från starten av KAN. Men ingenting hade varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare och priserna är ett kvitto på att vi ska fortsätta som vi gör och leverera förstklassigt resultat till våra kunder”, säger KANs VD Per Harrysson.

KAN + Winston

KAN är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer och tidigare i år gick vi ut med att vi växer ytterligare genom förvärvet av digitalbyrån Winston. Nu är vi två ledande byråer under samma organisation och dubbelvinsten i Årets Byrå visar på vår framgång och framförallt vår kundnöjdhet. Det är även en bra start på vår satsning i Stockholm.

Mårten Boman, fd VD Winston, numera Account Manager säger:Vi är jättestolta över priserna och glada över samgåendet med KAN. Nu tar vi med oss vinsterna och fokuserar på att fortsätta att leverera lika bra till våra kunder framöver”.

 

Skribent: Hanna Virdhall

Vill du veta mer? Kontakta mig.

Per Harrysson, Managing Director. Porträtt.
Per Harrysson
Managing Director