Lyft
varumärket
med film

Vi hjälper dig berätta din story

Vi jobbar med mängder av varumärken i olika branscher. Mycket som skiljer dem åt, men en sak har de alla gemensamt: en story att berätta. Våra kunder frågar oss ofta hur vi kan hjälpa dem berätta deras historia på rätt sätt. Många gånger är svaret film, helt enkelt för att det är ett effektivt sätt att visa vad ett företag står för. När människor spenderar mer och mer tid med att scrolla och själva välja och vraka mellan vad de ska fokusera på är film dessutom ett beprövat sätt att pocka på uppmärksamheten.

Allt din story behöver, inhouse

På vårt kontor sitter alla kompetenser som behövs för att hantera kompletta filmprojekt, från för- till efterproduktion – manusförfattare, storyboardillustratörer, regissörer, filmfotografer, motion designers och produktionsledare. Eftersom vi är en fullservicebyrå har vi dessutom lyxen att kunna dra nytta av strateger, art directors och specialister på digital marknadsföring när det behövs.

Våra teams & roller

Nog snackat – kolla själv!

Vill du se vad vårt filmteam kan göra? Här är två nygjorda varumärkesfilmer för Bengt i Örkelljunga och HIAB, producerade inhouse på KAN.

Bengt i Örkelljunga: Att fånga ett familjeföretag

Bengt i Örkelljunga är en av Sveriges största husbilsförsäljare och har hjälpt människor att uppfylla äventyrs- och semesterdrömmar i dryga 50 års tid. När det kommer till kundlojalitet är de något av ett skolexempel. Bengt i Örkelljunga ville ha en film som fångar livet på vägen, hyllar deras trogna kunder och visar hur deras engagerade medarbetare tar hand om kundernas fordon över tid. En film som förmedlar hur mycket familjen spelar roll i deras företag och affärer.

Spela video.

HIAB: Another job well done

HIAB:s MULTILIFT lastväxlare och lyftdumprar används dagligen av proffs, världen runt. De ville ta fasta på att det är deras kunder som utför jobben som får samhället att snurra. Vårt filmteam reste därför runt i Europa och träffade kunder och fabriksarbetare för att fånga deras vardag, dokumentera hur HIAB:s produkter hjälper dem och visa hur de i sin tur hjälper samhället.

Spela video.

Har du en bra historia att berätta?

Hör av dig så bollar vi idéer om hur du höjer ditt varumärke och dina produkter med film.

Vill du veta mer? Kontakta mig.

Lars Gustafsson, Account Manager. Porträtt.
Lars Gustafsson
Account Manager