StratsysRebranding och smart webb för techföretag

Work-life simplicty

Stratsys hjälper organisationer att förenkla och effektivisera sina arbetsprocesser. Efter 18 år på svenska marknaden med många kunder inom offentlig sektor ville Stratsys vidga vyerna. En ny strategi med fokus på internationell marknad och privata företag krävde ett rejält omtag om såväl varumärkeskoncept som webbplatsstruktur och kommunikation.

The work we create

Brand strategyWebsite

En brandad flagga med Stratsys måtto - Plan, Do, Review

Förenkla, attrahera och modernisera

Stratsys vision om att nå ut till den internationella marknaden och attrahera fler privata företag kom med ett mål om att upplevas som ett mer modernt tech-företag. Ett företag som lever som de lär och har en sajt som utstrålar samma “simplicity” som de ger sina kunder. Stratsys önskningar resulterade i ett komplext projekt som involverade samtliga av våra kompetensområden; varumärkesstrategi, design, copy och utveckling.

Statsys nya webbdesign i mobil vy

Ett enklare arbetsliv med mer tid över

Med hjälp av en flexibel plattform kan allt från strategisk planering till internrevision och hållbarhetsarbete snabbt och smidigt planeras, genomföras och följas upp, vilket sparar användaren tid och resurser. Plattformen erbjuder ett stort antal lösningar med verktyg som går att skräddarsy för varje kund.

En riktig nystart

Med en så omfattande beställning och en tajt tidsram sattes stora krav på våra processer och att vi hade ett tätt samarbete med Stratsys.

Projektet innebar mer eller mindre en nystart och det mesta skulle göras om. En ny webbplatsstruktur ritades upp, illustrationer och en skinande ny brand book togs fram och kommunikationsplattform med brand story skapades.

En kreativ lösning med HubSpots produkter

Kronan på verket blev den slutliga migreringen av hela webbplatsen från Stratsys gamla CMS till HubSpot CMS. I och med flytten kan Stratsys nu arbeta med Inbound Marketing på egen hand och styra innehållet på webbplatsen själva, eftersom HubSpots CMS är modulbaserat och smart byggt för att kundflöden ska kunna optimeras och content hållas levande.

Vår nya snygga sajt går som tåget och drar in leads på löpande band.”

Anna Åhlenius-Mathson

Head of communications på Stratsys

VILL DU VETA MER? Kontakta mig.

Fredrik Colling, Regional Manager Sthlm
Fredrik Colling
Regional Manager Sthlm