Green Furniture ConceptHållbar design för offentliga inomhusmiljöer

En slingrande bänk i trä.

När Johan Behrin började göra möbler blev han chockad över hur illaluktande möbeltillverkningen var. Med visionen att skapa hållbara och moderna klassiker bestämde han sig för att göra skillnad. Resultatet är Green Furniture Concept, ett hantverk av naturliga och återvunna material sprungna ur en sund produktion. Du hittar deras slingrande och flexibla möbler, sömlösa bänksystem och akustiska belysning i offentliga miljöer över hela världen.

The work we create

Art DirectionStrategyTech development

People waiting at airport gate by GFC bench.

Början på en digital transformation

Med sin strävan att påverka världen, sticker Green Furniture Concept ut i branschen. Men för att nå fram med sitt budskap och sina produkter, var de i behov av att flytta fram sin position i det digitala landskapet. Vilken tur för oss att vi fick bli deras partner i det arbetet.

Fyra steg till en ny sajt

För många företag är den egna sajten en viktig plattform för att visa vem man är och möta sina kunder. Green Furniture Concept behövde uppdatera sin, så att den speglar varumärket och företagets starka miljöengagemang. Vi föreslog en process i fyra steg, där vi först lade den strategiska grunden genom analys och utvärdering. Utifrån det utvecklade vi sedan sajten med ett nytt visuellt uttryck och alla de funktioner som behövs. Genom att dela upp processen i flera steg på det här sättet kunde vi försäkra oss om att landa rätt.

Design.

KAN gjorde arbetet med vår sajt till ett rent nöje, med professionell projektledning, kreativa idéer, transparens och tydlighet. Med sin stora kompetens inom varje disciplin levererade de inte bara enligt våra behov, utan kom även med förslag till förbättringar som vi inte tänkt på. Ett kul och lärorikt projekt, där vi kände att KAN hela tiden ansträngde sig för att göra det där lilla extra för oss.”

Adele Kamel

Kommunikationsansvarig på Green Furniture Concept

Green Furniture Concept

När man nu besöker sajten, råder det inga tvivel om var man hamnat: hos ett modernt designföretag som inte bara gör hållbar inredning, utan vill få hela sin bransch att ställa om och ta ansvar.

Till Sajten

VILL DU VETA MER? Kontakta mig.

Åsa Kristiansson, Account Manager. Porträtt.
Åsa Kristiansson
Account Manager