FyrklövernEn självklar plats i alla människors hem

feststämning och porslin

Fyrklövern har sedan 1974 skapat glas, porslin och heminredning för livets speciella tillfällen. Kvalitetsprodukter som ska kunna användas till vardag som fest, i generation efter generation. 

The work we create

Creative conceptFilmPhotographySocial mediaStrategy

folk sitter I en säng och äter
en kvinna tar på läppstift

Förnyat varumärke, nya behov 

Fyrklövern stod inför lanseringen av en helt ny varumärkesidentitet och positionering. Men, de behövde hjälp med hur de skulle få det att märkas och särskilja dem på marknaden: något som gick hand i hand med deras nya identitet – och samtidigt bort från det förväntade.  

Koncept: Never boring!

Med det i bakhuvudet tog vi fram kommunikationskonceptet Never boring. Ett koncept som utmanar gammalmodighet, etikett och förlegade finrumsregler och fokuserar på något viktigare: att göra varje tillfälle speciellt, roligt och som du vill ha det. Att aldrig ha tråkigt, helt enkelt. Ett grepp som tydligt särskiljer Fyrklövern i branschen. 

mat på porslin
folk på fest i en trappa

Dekadent fest på film 

Utifrån konceptet tog vi fram en kreativ filmidé inför Fyrklöverns nylansering. Vi ville ge Fyrklöverns produkter ett nytt sammanhang, där det finputsade och perfekta inte är så viktigt – det är känslan och stämningen. Så vi ställde vi till med en etikettregelfri fest hos The Norrmans på fantastiska Häckeberga slott, där Fyrklöverns vackra produkter får leva ett lite nytt, mer dekadent, liv än tidigare. 

folk skålar på fest

Kampanjstrategi 

Vi gav även Fyrklövern rekommendation på en kampanjstrategi för hur de skulle nå rätt målgrupper med sitt nya uttryck och mantra. Produktionen resulterade i filmer anpassade för Fyrklöverns olika kanalen och en mängd stillbilder som gav Fyrklövern innehåll att täcka hela resan, från awareness till konvertering. 

mockup för sociala medier
some material fyrklövern

Vill du veta mer? Kontakta mig!

Sofia Magnusson
Sofia Magnusson
Account Manager

Vill du veta mer? Kontakta mig!

Emma Ekholtz
Emma Ekholtz
Project Manager